Wachten wat er komen gaat....!
Pijp jij zijn lul even stijf..!!

Pijp jij zijn lul even stijf..!!
Dat was het enigste wat mijn vrouw tegen mij zei toe ik de slaapkamer binnen mocht binnenkomen. Ik zat al meer dan een uur te wachten op de gang, terwijl mijn vrouw met haar vriend op onze slaapkamer bezig was. Ik heb haar horen kreunen, gillen..het bed horen kraken. Ze zijn behoorlijk tekeer gegaan die twee. Toen mijn vrouw mij riep dacht ik dat ik haar schoon moest likken, maar ze hadden andere plannen voor mij. Bull stopte zijn halfharde pik in mijn mond, proef maar hoe je vrouws kutje smaakt! Zijn eikel zat nog vol kutsap en sperma. Ik nam zijn pik in mijn mond en zoog alles gulzig naar binnen...zo geil..en wat was zijn pik groot! Binnen enkele tellen stond zijn paal weer stijf...Ga jij zo maar even gebukt op bed liggen zei mijn vrouw streng. Duw je kontje maar omhoog.....

Hoe zal dit aflopen..? Cuck / Sissy Karel


Reaguursels Table 'ranzigesex_neuk.stats' doesn't exist